10 Bandhani Sarees -stilar som definitivt skulle gunga vårens ankomst

som inte förstår om Bandhej Saree -design, standard etniska sarees som främst används av kvinnor i Rajasthan. På samma sätt förstås som Bandhani Sarees, är Bandhej Saree -stilarna världsberömda, liksom används dagligen såväl som på specialevenemang.

Med vårens ankomst skulle du hektisk sprucning av din garderob, eller hur? Förutom en livlig touch är alltid så välkomnande. Så varför inte ha ett par Bandhej -saree -stilar för att visa upp såväl som Flaunt på det nya året, markera en ny början till livet!

Bandhej Saree Collection:

Men Rajasthan har mer:
Från Jaipur Saris till Rajasthani -siden, liksom Marwadi Standard Silk Saris också, har Rajasthan en behandling för lasserna som gillar sina sarees. Bandhej Saree -kollektionen vinner dock händerna ner. Tack vare de använda materialen, färgerna i spel, stilar och stilar också, från miljövänliga till maroons, ganska rosa till orange, spegel arbetade saris till rött såväl som lysande blues, du skulle bli bortskämd och bortskämd till val.
Källa: Pinterest.com [Aslo Read: Designer Sarees för Karva Chauth]

Kända val:
Gå vild när det gäller att klä sig för de speciella vårfestligheterna nästa år med hjälp av Bandhani Sarees eller Bandhej Sarees, måste du inte välja andra populära typer som Kota Silk, Leheriyas, Sanganeer Block Prints också.
Källa: Shatika.co.inkota Doria:
Kota Doria är också en populär sari -typ i Rajasthan, liksom mycket en konkurrent till Bandhej -klanen. Detta är eftersom Bandhej är handdesignad är Kota Doria Sarees handvävda med karakteristiska rutor samt kontroller för mönster.

Källa: pinterest.com vad vi gillar med Bandhej -looken:
Bandhej -utseendet har teman i slips och färgämne. Mönstren emulerar flora såväl som fauna, klockor, jaals, rankor och mytologiska scener också. Varje prick såväl som knut på Bandhej Saree har ett namn på det, till exempel Ekdali, eller en knut! De tre knutna prickade Bandhej -sari kallas Trikunti såväl som de fyra Inter Milan Tröja knutna skulle vara Chaubundi.
Källa: Pinterest.com [Läs också: Allt om Designer Sarees]

Mönster i överflöd, de populära på alla sätt skulle vara den bergiga Shikargarh, eller webben som Jaaldar samt den fantastiska vinrankan som Twang, Beldaar!
Källa: Fashionkafatka.com andra populära stilar är Dungar Shahi, som representerar bergen,

För kvinnan som gillar vad som helst såväl som sju stjärna är Satbandi Bandhej det allra bästa att bära
Källa: shopify.comone kanske till och med tro på The Boond Created Saree, som har en liten prick på en mörk tillverkad sari
Källa: Niksnbins.co.in [SC: MediaD]
Andra populära val är Kodi, ser ut som en minskning av vatten eller en teardrop
Källa: Xyer.Kofor Den sötaste beröringen nästa vår, Laddu Jalebi virvlar på sarees skulle vara så bra!
Källa: Jaypore.com [Läs också: Indian Wedding Sarees]
Leheriya vågor:
Bortsett från Bandhani Saree -designen är Leheriya -vågorna på sarees allmänt kända såväl som i många kvinnor i Rajasthan. Leheriya -vågorna som namnet antyder representerar havets vågor.
Källa: blogspot.comFAMOUS -färger som används för Bandhani såväl som Leheriya Sarees är rosa, gröna, gula, röda och maroner.

Den senaste Bandhani Sarees -kollektionen med olika färger har en indikering för dem Urawa Red Diamonds Tröja alla. Om du till exempel väljer rött kan du bara bli frågad om du är en nybrud eller en brud att vara.
Om din saree har en gulaktig touch eller en gul bakgrund, skulle det indikera att du är en ny mamma.
Källa: FashionzDesign.com [Läs också: Olika typer av sarees]
Vissa säger också, färgerna du väljer från den nuvarande Bandhani Sarees -kollektionen betecknar det grannskap du kommer eller kommer från.
Källa: Lycheefashions.comso, just här var de populära sorterna av saris från den nuvarande Bandhani Sarees -kollektionen som förstås för världen. Vi vill förstå exakt hur massor av er bär Bandhej eller Arsenal FC Tröja Bandhani Saris, liksom var du handlar ifrån för samma, måste du inte vara i Rajasthan.
Källa: IndianRamp.comdo Compose in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *