Category

Molnigt med en chans att procrastination

saker har varit upptagna runt Despaaddayland nyligen. Massor av arbete, mycket pågår … och efter de massiva 100 dagarna av klänningar Blogamaradressathon, var jag alla med en stor lista med andra saker jag ville blogga om igen. Jag har några coola böcker staplade upp för att granska, jag har några planer för att klä Dataviz baserat på min Kinda-mestadels uppdaterade Google Doc-spårning av 100 klänningar, och även några hjälpbilder (jag skrev inte någon Kjolar, till exempel, och det fanns flera “Hej visa oss hela din garderob!” Bildförfrågningar). Så det där du har många planer och de verkar alla slags stora och vart ska du börja och åh för det sätt som ditt dags jobb är super-upptagen och du kanske har något slags RSI-problem som indikerar dig måste skära ner på vissa att skriva i en vecka eller två? Ja, det. Det är det som har hänt.

MEN. Saker har avgjort någonsin så lite, jag har inte längre störande stift-och nålar i båda händerna, och jag gick till xoxofest helg före sista i Portland, så jag kom tillbaka superinspirerad för att göra saker. (Och uppenbarligen, att använda mycket kepsar för betoning.)

Jag kommer att skicka mycket mer om xoxo, som var fantastisk och enastående och alla andra kärleksfulla adjektiv som börjar med a, men jag ville dela den här klänningen som jag gjorde speciellt att bära på konferensen, som är i Portland, Oregon. Har du någonsin sett tyg som är mycket mer perfekt läge-matchad?

Detta är en Frankenstein klänning – samma kombination av mönster som den här klänningen. Här är bodice; Jag gräver verkligen dessa raglan ärmar:

Här är dragkedjan, som jag är mycket nöjd med. Den här arbetade verkligen:

Och baksidan:

Detta tyg är från superbuzzy – den grå färgvägen är borta, men de har fortfarande en (väldigt söt) marin och vit …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Tja, jag antar att det är dags att sätta upp det här, terapril 29, 2008
Hemliga liv av klänningar vol. 8September 13, 2006
Bara två frågor (okej, kanske tre) 9 maj 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *