Category

Casual Friday: Autumn Colors

Jeans: Mom | Päls: Michael Kors | Tröja: Townsen | Blus: Michael Kors | Skor: Matisse

Solglasögon: Ray-Ban | Polska: Essie

JavaScript är för närvarande inaktiverat i den här webbläsaren. Återaktivera det för att se detta innehåll.

Det är avslappnad fredag. Bust ut din föredragna denim, människor, eftersom det kommer att vara en sju dagar till innan dessa spädbarn kommer att se det milt carcinogena fluorescerande ljuset från din arbetsdag. Vanligtvis (och med vanligtvis menar jag hela mitt vuxna liv) har jag ganska mycket använt exakt samma tre eller fyra märken av denim som jag har godtyckligt såväl som på ett oförklarligt sätt ansett det enda denim som kan formera mig. Nyligen har emellertid denim coterie har brutits såväl som den nya sheriffen i stan är mamma (varumärket, inte personen … hej mamma).

Jag snubblat över detta par på Nordström häromdagen såväl som när jag försökte dem var resten historia. Naturligtvis är denim knepigt såväl som olika märken i form alla på ett annat sätt så jag kan inte med säkerhet säga att du kommer att njuta av i form av dessa mamma -denim lika mycket som jag gör. Men jag kommer att gå vidare och säga med säkerhet att du kommer att njuta av i form av dessa mamma denim lika mycket som jag gör. Så det är det.

Paret jag sportar idag är i en härlig vintervit nyans som jag har tagit med resten av min klädsel med pops av optisk vit och vinröd. För sent är jag ett stort fan av tonen på tonkombinationer av krämer såväl som ljusvit. Du borde testa det. Det är inte nästan lika skrämmande som att iscensätta en kupp d’état av den härskande denim oligarkin i din garderob.

Trevlig fredag!

P.s. Om du är en rockett eller i någon annan anmärkningsvärd ockupation som behöver en hel del hög spark, låt oss bara säga att dessa denim är unga testade såväl som mamma godkände. Förstår?! Mor?! Som varumärket?! Sluta.

@Maryorton på Instagram …

Fyrtio

Denna publicering sponsras av Nordström. Alla produktval, styling och åsikter är mina egna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *