Category

Hundra klänningar: dag 86

här är en annan mode 9670, som jag gjorde tillbaka 2009.

Det här tyget ser ut som frihet, men jag tror inte att det är, för jag köpte den i Shanghai 2006. (Hur gammal är det posten? Jag pratar om uppringd Internet. Det är gammalt, folk.)

Också, finns det ett platsnamn mycket mer evocativt av äventyr än “Shanghai”? Jag förväntar mig att det är möjligt att gå till Shanghai och ha en tråkig tid, men jag slår vad om att du måste jobba på den. Jag älskar Shanghai, båda namnen och platsen. Jag menar, det är till och med ett verb! Jag skulle gå tillbaka till Shanghai som ett skott om jag hade en ursäkt.

Den vända här är ljusrosa, för, um, rosa? Mitt andra val var att Buttercup gul, och jag kunde inte hitta en bra match.

Zip är också rosa. Jag håller på att jag ska byta ut det för en som inte står ihop så mycket, och då gör jag aldrig.

Bias tejp på ärmen är den minty tandkräm blå, som inte går, men då igen ses det inte ofta:

Och här är det bakre:

Denna klänning är mycket roligt att bära; Det är otroligt bekvämt och tyget har en bra hand till den. Detta är också en av de få saker jag bär med det här mycket lila i det – jag är inte en fan av lila, inte riktigt säker på varför. Jag förstår att det är en färg som växer på dig när du är äldre; Jag såg lite forskning någonstans om hur dina ögon uppfattar olika våglängder eller uppfattar samma våglängder annorlunda eller något (kan jag vara mycket mer vaga? Nej, jag kunde inte) och på något sätt förklarade äldre kvinnors tendens att bära mycket mer orange läppstift. Som jag trodde var förmodligen fullständig och fullständig BS, men det factoid har stannat med mig och här är vi, inte bättre än vi var tidigare, men förberedda för möjligheten, men avlägset, som en dag känner sig mycket mer vänligt mot lila.

(Och för dig som frågar var är durosna? De är A-COMIN “. Håll fast!)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hundra klänningar: dag 50jule 22, 2013in “100Dresses”
Hearts and BonesJuly 28, 2014in “Erin_sewing”
Abject WillJune 15, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *