Stripade häftklamrar

randiga häftklamrar

För mitt eget randiga ensemble använder jag en virkade stripe set av La Ligne, ett go-to-märke för dina år-runda randbehov. Jag gillar en långärmad stripe moment som detta eftersom det är lämpligt för hösten, men hakan stil ger den en klassisk, sen-sommar strand vibe. Jag har kopplat klädseln med en knuten glid med en flare häl, i en rik karamellfärg för att garantera det allmänna utseendet är inte lika bra.
De gamla nautiska troperna kring ränder är långt och flyktiga. (Lol, flotta.) Stripes har så mycket mycket mer att erbjuda oss än bara det tillfälliga fartyget. Kolla in texturer, färger, såväl som genrer på Nordstrom samt Let Ageless Stripes spelar en ledande funktion i din övergångsstil i år, liksom alla andra.

La LigneCrochet Stitch Stick kjol

La LigneCrochet Stripe Crewneck tröja

Mercedes Castillobianca sandal

Nordstrom är ett go-to destination för randig stil av väsentligen obegränsad sort, liksom jag har avrundat mina favoriter nedan för din perusal. Prova en stor krage knapp ner för sent-sommararbete ser ut (gör du inte precis som en bra krage över zoom?), eller koppla det med din föredragna mid-length kjol för helgplaner. Alternativt, (eller dessutom?) Håll en vacker sweatshirt till hands för de extremt allra första solnedgångarna i säsongen. (Du vill ha ett bra rakt ben Jean att välja det, erbjuds givetvis på Nordstrom, förstås.) Kanske din tee shirts samling behöver en uppgradering vid denna tidpunkt? Jag skulle börja med den här stora tee och tänka på att para det med en chic blazer! Denna notering är knappt uttömmande, men du kan bli helt förlorad i alternativ, inspiration, liksom måste-haves på Nordstrom. Vilket är förresten ett enastående utnyttjande av en eftermiddag. Mycket mer av mina föredragna ränder nedan!

La LigneCrochet Stitch Stick kjol

La LigneCrochet Stripe Crewneck tröja

Mer randiga favoriter

Tack till Nordstrom samt Shopstyle för att samarbeta på det här inlägget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *