Category

Ambitiös kollektiv första rad

Ambitiös kollektiv lanseras nyligen och det är ute med 8 artiklar, 5 skärmtryckta tee -skjorta -mönster och 3 snapbacks. Konceptet bakom klädlinjen är att du aldrig får backa ner från dina ansträngningar och aldrig låta någon individ förhindra dig eller mobba dig att ge upp.
Att ha ett mycket mer aggressivt sinnestillstånd indikerar att du är skyldig att blomstra när andra vänder sig och överensstämmer. Och att böja sig är inte vad ägarna till ambitiösa kollektiv har i åtanke!
”Vi hämtar inspiration från vår bakgrund, upplevelser och från våra omgivningar. Vi är avkommorna till trassiga och oräddliga go-getters som genom goda gammaldags, rena och uppriktiga hårt arbete lyckades bana väg för oss. Deras kamp, ​​tillsammans med deras kämpande ande, var djupt inbäddade i oss. ”
För vissa är livets scenarier eller nackdelar bästa påskott för att glida in i medelmåttighet men det gjorde aldrig ledare eller orsakade det. Att ta vägen mindre rest kommer att skilja dig, medan ambition och beslutsamhet kommer att hålla dig igång mot dina mål.
Ambitiös kollektiv första rad!
Ambitiös kollektivmedveten och farlig dark hästbanor Det starka konceptet för varumärket, ambitiös kollektiv visar en riktigt bra samling av grafik, snyggt gjort och original, priserna från $ 28 för T-shirts till $ 30 för snapbacks. Du kan se från HI-Q-bilderna att kvaliteten är bland den här etikettens prioriteringar som placerar dem bland de bästa streetwear-etiketter som lanseras idealiska nu. Webbplatsen är lätt att navigera på och lookbook gör att t-shirts sticker ut.
Ta en titt och gå med dem på Facebook och Twitter, naturligtvis!
Oberoende Thinkersdark Horse Badge
Oberoende tänkesel mundo es tuyo
0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *