Är crossbody -väskor professionella?

Är crossbody -väskor professionella? Kan du bära en till en servicelunch eller ett nätverksevenemang? Besökare C Wonders …
Tänker en crossbody -väska på professionell? Jag är sliten av att ta med massor av väskor till jobbet (portfölj, pump, lunchväska samt handväska) samt försöker minska min handväska. Jag funderar på att köpa Lo & Sons Pearl Bag. Men skulle det vara konstigt att använda en crossbody till en servicelunch eller nätverksevenemang? Tack!
Crossbody -väskan är så betydande idealisk nu. Jag tror att de är söta, även om jag inte skulle bära en själv (bystiga flickor, är du med mig?). Jag skulle säga att detta är en situation med “du gör dig” OGC Nice Tröja samt gå vidare och bära den om du vill. Jag tror särskilt att Crossbody är den nya armband – bäst för att ta tag i något snabbt för att springa för att hämta lunch. (Bild: Ett annat populärt alternativ, Marc Jacobs Natasha, som erbjuds på Nordström för $ 108- $ 398. Den visualiserade läderväskan är $ 365.)
Men – det finns alltid en men finns det inte? – Jag kan varna dig i två möjliga hälsningar som kan åberopa ogynnsam bedömning om din professionalism.

Först: Om det är ett nätverksevenemang eller en servicelunch, kräver du verkligen någon typ av väska? Många nätverksevenemang som jag har varit på, har människor tappat sina väskor såväl som rockar samt vandrade rummet, Pursefrree. (Detta är en av anledningen till att jag alltid kände att en blazer med fickor var en no-brainer för ett nätverksevenemang-en plats för din mobiltelefon såväl som servicekort!) Jag har sett några kvinnor som vandrade runt med sina väskor, liksom de var normalt av två typer: a) den typ av person som har en omg-så viktig väska som hon är oerhört nöjd med att visa upp, eller b) den typ av person som vägrar att vara beroende av coatcheck / andra gäster liksom insisterar på att ta med sig väskan. Jag skulle åtminstone motivera dig att mäta utrymmet för att se om andra kvinnor tar med sig sina väskor, eller om det finns ett Coatcheck -alternativ. Om du verkligen Irans herrlandslag i fotboll Tröja är nervös kan du bara ta med dig ett kreditpoängkort istället för hela plånboken, samt hålla ditt kreditpoängkort i fickan.

För det andra, liksom detta är verkligen bara en punkt på exakt hur långsamt modemönster genomsyrar en konventionell arbetsplats: äldre kollegor i specifikt kan samarbeta med crossbody -väskan som avslappnad, eller till och med turistiska. Denna uppfattning kan förstärkas om du ofta rotar runt i den såväl som att dra in saker såväl som ut. Så jag antar att det är min andra punkt: förstå vilken typ av person som kommer att vara där (t.ex. är det ett ungt expertevenemang?), Såväl som du vill nätverka med.
Damer, vad är dina tankar om crossbody -väskor för arbete och arbetsevenemang? Vilka är dina föredragna crossbody -väskor idealiska nu?
—————
N.b. Dessa materiella artiklar är avsedda att vara en källa till grannskapskommentarer om ett specifikt ämne, som besökare kan söka med utan att behöva söka ut en hel del oberoende kommentarer. Förutom så, även om vi är extremt värdesätter alla kommentarer från våra läsare, kommer vi att be dig att behaga dina kommentarer om ämnet; ThreadJacks kommer att raderas efter eget gottfinnande såväl som bekvämlighet. Säg tack till Fotboll Tröja dig för din förståelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *