Category

Ready-to-Wear av Oscar de la Renta för våren 2015

Ready-to-Wear av Oscar de la Renta för våren 2015-Denna samling är idealisk för sommaren, oavsett om du går till brunch eller på väg på ett bra datum. Har du dina ögon på bitar från Oscar de la Rentas vårsamling och undrar hur du får dem?

Samlingen träffade alla Oscar’s signaturmärken: feminina, oförstörande polerade, frodiga med färg. Mindre konventionell var kanske dess yngre anda. Kloss bar fransade brogues med sin spets tee, shorts och ginghamrock, och det fanns ingen brist på midriff-baring utseende, bäst bland dem en förkortad A-line topp och full tre-fjärdedels kjol i vit och svart broderie anglaise.

De la Renta hittade inspiration i naturen, och satte scenen med storskalig gingham i rosa, babyblått eller svart, innan de startade i blommor, som var positivt överallt-stannade till halsen på en subtilt sensationell kronbladsklänning; handtatt i ljusa nyanser av gult och rött på en luftig virkad skift; Och eftersom huset har omfamnat säsongslöshet, planterad intarsia-stil på en mink-bolero eller broderad i hela buketter på en vit persisk lammrock.

Se några bilder nedan för inspirerade av Looks rakt ut från banan:

Ready to-Wear av Oscar de La Renta för våren 2015
Karlie Kloss (IMG FC Utrecht Tröja New York)
Leomie Anderson (Fusion)
Natasha Remarchuk (Elite)
Alana Zimmer (kvinnor)
Alana Zimmer Tottenham Hotspur Tröja (kvinnor)
Dani Witt (nästa)
Tanya Katysheva (nästa)
Sophie Cruz Azul Tröja Touchet (The Society)
Malaika Firth (New York Models)
Amanda Wellsh (IMG New York)
Daria strokous (kvinnor)
genom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *