Category

Post-fundraising Drabble # 5

Hon kommer att dra oss ut, och lägg oss bredvid alla andra, och vi tror “är det här? Ska vi bli gjorda?” Vi försöker se traktbara, rimliga, vackra. Vi försöker se ut som om vi kommer överens. Det är svårare på det stackars tyget än det är på mig – om jag blir en gång och det visar sig dåligt, det finns alltid en chans att hon klandrar tyget, eller fitta med passformen och försök igen. Men när en bit tyg skärs, finns det ingen andra chans. De recut aldrig någonsin i något annat, åtminstone i det här huset.

[Tack vare Jen på Momspatterns för bilden … och hon har en stor clearance-försäljning för att ta bort några mönster före slutet av året! Försäljningen är enbart för sin mailinglista och personer som checkade ut den här bloggen och kommer att vara bara en vecka, så skynda dig över och ta dig över sina finaste! Använd kupongkod “MERRY25” och du sparar 25% av någon storlek beställd! Försäljningen börjar när du checkat ut detta och slutar vid stroke av midnatt EST på nyårsdagen.]

Låt oss se, vad mer? Åh, Wiki är över 3000! Jag kommer inte ge ut priserna fram till januari, men så fortsätt att packa … du rockar.

Jag kommer att dö ut de röda klädpriserna efter nyår, också …

Och jag hade (helt orelaterad till klänningar) en bit i Boston Globe igår, allt om julväxter. Jag hoppas att du och din som firar har en charmig dag (och att de som inte firar jul har en bra lugn dag att göra med som de vill)!

Om du har en sömlös upplösning för nästa år, varför lämna den inte i kommentarerna? Och då kanske nästa vecka någon gång kommer jag att göra en stor roundup-post om dem. Gruvan är “ta sig tid att göra saker rätt första gången.” Vi får se hur det fungerar. Vi ses alla 2008 …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Trick liv av klänningar, vol. 6August 8, 2006
Hur man väljer en stitching maskinjanuary 3, 2008 med 79 kommentarer
Den första klänningen och den sista dressmarchen 12, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *