Handritade logotyper av Seb Lester

Handritade logotyper av Seb Lester
Om jag ber dig att rita Ferraris logotyp, tror du att du kan göra det? Tja, jag upptäckte någon som absolut kan. Hans namn är Seb Lester såväl som han är en master kalligrapher såväl som designer från England. Även om han arbetar och bor i England förstås hans entusiasm såväl som skicklighet för att illustrera över hela världen. Han har producerat mästerverk för kända märken som: Apple, Nike, Intel, The New York Times etc.

Med bara bläck såväl som papper kan Seb Lester återskapa logotyper, allt från Led Zeppelins varumärke till fordonstillverkare som Ferrari. Kalligrafisk konst, hans andra som efter illustrationer, har slutat vara en central del av hans identitet. Han förstås nu på de sociala medienätverken som en av de allra bästa kalligraferna i hela världen. Fans använder hans Instagram -sida för att be honom att rita sina föredragna logotyper. Följ honom såväl som att han kanske kommer att dra dig något speciellt.

I den här korta filmbilden nedan visar Seb Lester oss sin extraordinära talang. Med ingenting mycket mer än hans nakna händer kan han producera lura duplikat. Hans skicklighet får inte döljas för världen, det är därför jag inbjuder dig att söka med hans officiella webbplats.

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *