Category

Veckans konstnär -#1 Dan Mumford samt “The Heretic” – hans plagglinje

Jag tror att Dan Mumford för tee -missbrukare absolut inte behöver någon presentation på grund av hans popularitet bland musikkonstvarorna, Särskilt på Band Tee Shirts Designs. Men med undantag för dessa kan det finnas några av er som kan använda sin konst utan att förstå den. Låt oss förstå honom lite och bli förvånad över hans senaste helt fantastiska insikt: Mumford Garments Line.
Den grafiska konstnären Dan Mumford Dan Mumford är en frilans illustratör samt en ScreenPrinter från London, som allvarligt har bidragit till de allra bästa konstverken för band tee -skjortor. Han gjorde en grund inom konst såväl som stil som följdes av en treårig examen i bild såväl som nu är han en illustratör på heltid som skärmskrivare.
Grafiska artisThe hjälpte konstnärer som “The Black Dahlia Murder”, “Devil använder Prada”, “Blödning genom”, “Gallows”, “Bring Me the Horizon” såväl som många andra. Förutom partnerskapet med Mumford har tagit dem bättre till sina fans. Eftersom Mumford har producerat sådana fantastiska konstverk, kan du lockas för att bära dessa band tee -skjortor utan att verkligen gilla banden själva.
Vector Artvector Arthe spelade i regionala band som inkoherens och neverthemore, liksom förutom de omslag han gjorde för dem hans allra första jobb var arbetet för “The Gallows” – “Orchestra of Wolves Cover” – från 2006, där han hanterade Alex Curtis. Sanningen att han var i musikscenen och höll sina anslutningar ledde Mumford till nya såväl som viktigare kunder. Han är också en Munny -samlare, liksom han får sin motivation från 80 -talet 90 -talet, serier, liv, film samt vanligtvis platser som inte är förknippade med hans konst. Han uppgav att han alltid har påverkats av Alfons Mucha såväl som gamla skräckfilmer. För en tee -tröjor illustration behöver han från en till tre dagar, men det kan ta ännu mer, som det gjorde på “Evil 9” -projektet, där zombielandskapet behövde två veckors fast arbete.
Hans föredragna arbete är “Francesca”, som han gjorde för sig själv, liksom det behåller enkelheten såväl som oskyldigheten som skiljer sig från sina andra verk som han gjorde för sina klienter.
För som frilansare är det absolut omöjligt att upptäcka en lång tid för dig själv verkar det som om Dan Mumford har upptäckt en metod för att slutligen producera något för sig själv. Förutom en ny plagglinje är det mest lämpliga jobbet för en sådan illustratör som Mumford. The Heretic: Släppdatum – 15 maj 2010
Det viscerala såväl som konstiga bilder som utsmyckar varje stil som han producerar har förvandlat honom till en mästare i skräckstil illustration. Från just här till sin egen plagglinje fanns det bara på enda steg, som kommer att göras den 15 maj 2010. En uppsättning av 8 tee -skjortor såväl som affischer kommer att se dagens ljus och kommer att börja en resa till hans fans som kommer att köpa dem. Den nya plagglinjen representerar Mumfords konst som tas till nästa nivå. liksom vi hoppas att detta bara är början.
Mumford Garments är ett partnerskap mellan Dan Mumford samt Indiemerch, den allra första serien, The Heretic, A Tale of the Occult berättade med mediet av Tees, kommer att släppas den 15 maj 2010. Debutlinjen kan ses som först första i Indiemerch Store Booth på California Metalfest den 15 & 16 maj 2010. www.mumfordclothing.com www.indiemerchstore.com/mumford

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *