Min allra första Heidi

Tänk på metoden tillbaka när, förra året, när jag publicerade om detta magnifika nya Burdastyle-mönster jag hade hittat, Heidi? Jag gjorde tre av dem i snabb följd samt garanterade dig bilder.

Jag fick slutligen en batteriladdare för min cam (och sedan omedelbart upptäckte min, i den sista rutan packade upp efter flytten, är det inte alltid vägen?) Förutom så här är mitt första Heidi-försök:

Lägg märke till hur djupt halsen är? Ja jag med. Så jag bär en långärmad svart tee under den här. Efter det här ändrade jag mönstret att inte vara så stort såväl som djupt, såväl som jag fortfarande har mycket mer av detta material (glad att jag fick ett ton av det, jag gillar det så bra som det nu erbjuds!) Så Jag kommer sannolikt att göra bodice igen. Det går snabbt (trots att det är fodrad) för att säkerställa att det inte kommer att vara den svåra sloggen som normalt skulle vara.

Åh, liksom jag ändrade tucks i det ursprungliga mönstret bodice till dart.

Och titta! Den har fickor!

Det ursprungliga mönstret hade extremt grunda fickor, men jag fördjupade dem med ungefär tre inches, vilket verkar fungera bra. De går lätt lätt.

Här är baksidan:

Av någon anledning var det verkligen svårt att ta skarpa bilder av detta specifika tryck … Jag ifrågasätter varför? Förutom att jag är ledsen ser det så baggigt – jag bytte min klänningstypsmetod för att ta några bilder av några mindre klänningar med en vän, liksom hon fortfarande inte tillbaka till sin normala kämpande form. Kappan själv är relativt monterad.

Som du kan se störde jag inte ens att försöka matcha utskriften. Det är gigantiska scribbles!

Nästa vecka visar jag de andra två versionerna!

(Tyvärr, jag förstår inte var den här veckan gick. Okej, jag förstår – det var fångat i Busyland, med två kompositionerade tidsfrister, ett par stora möten, liksom torrential Kalifornien regn som utlöste mindre översvämningar i vårt garage [ Vilket är fortfarande mycket bättre än snö!]. Nästa vecka, ja, det ser inte bättre ut, upptagen, men det ser inte ut som jag behöver för att börja cadging provigil heller.)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Möt min nya vän, Heididecember 1, 2009 med 21 kommentarer
Den allra första klänningen liksom den sista dressmarchen 12, 2008
Hur man: Gör en trekantskjol har Pocketsfebrary 18, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *