Category

Gratuitous material Posting / Taunting

Jag köpte bara några av detta (från thailändska silke). Var det till försäljning? Ja. Förstår jag vad jag ska slutföra med det? Nej. Det kommer sannolikt att inkludera ett midriffband? Ja.

Ibland kommer en bit av material att säga “köpa mig” (i en typ av James Earl Jones, stentorian röst) såväl som när jag säger “för vad, be berätta?” Det svarar “Det är för mig att förstå så bra som du ska upptäcka!”, såväl som då gigglar det (medan du fortfarande låter som James Earl Jones). Förutom jag måste säga, när jag ignorerar den tygrummet, ångrar jag det alltid. Sedan någon gång strax efter att jag kör över det mönster som materialet var avsett att vara, liksom när jag går tillbaka för att upptäcka det material det är borta. Svischande! Försvann utan spår. Ibland kommer butikslivet att ens avvisa all förståelse av angivet tyg. (“Nej, älskling, vi har aldrig haft det mönstret här.” [Rolls ögon])

Vad står detta material till dig? (Thai silke har också i “mandel”, också:

Almammen krävde dock inte köpt, så jag lämnade den på den (virtuella) hyllan.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Tio saker jag ska göra så snart jag kommer till den 11, 2008 med 64 kommentarer
De många senaste Duroaugust 1, 2006
HOWTO: Köp FabricMarch 5, 2007 med 106 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *