Hallå där!

Det finns bara något om sjömankragen som kallar till mig. Jag har fått förmodligen ett dussin seglare-krage mönster, allt från fullskjutna saker så här för att drop-midja 1960s scooter klänningar till knappt-motiverade 1980-talet vadderade axelplattor. Jag har fått tröjor med segelkrafter, t-shirts med segelbåtar, och på college, faktiska marin överskott middy blouses i både tung ull och den oförstörbara vita polyesteren (med insignierna mycket försiktigt bort, förstås).

När jag gör den här kommer jag inte att göra de dumma puffiga bellade ärmarna; Jag ska göra bra över-the-biceps korta ärmar istället. Och jag är verkligen frestad att göra svart med vit middy fläta, istället för vit och röd eller blå och vit. Och jag kommer förmodligen inte att ha en matchande tam och handskar … men jag skulle bli frestad.

Märker du hur den enda vyn utan en sjömanskrage illustreras av en kvinna med ett wistful uttryck? Så jag skulle också känna, om alla men jag hade en segelbåt!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Shirtwaist # 2Febrary 27, 2008
Jag trodde du måste kända 20, 2007
HOWTO: Få FabricMarch 5, 2007 med 106 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *