Brand Extension

Du känner alla Hippo-effekten, eller hur? Du har en keramisk flodhäst på ditt skrivbord, för att du trodde att det var lite dumt och sött, och sedan i någon form av grupp illusion (och över dina svaga protester) alla oväntat tror att du samlar flodhästar? och du får flodhästrelaterade föremål vid varje gåva-ger tillfälle för resten av ditt liv (eller tills du lägger en keramisk uggla på din mantel …)

Hur som helst, jag tror att jag nu har gynnats av flodhästeffekten, med tanke på att Anna vänligt förklarade för mig eBay-auktionen för en frihetsduk (stör inte klick, jag bjuder och vann redan). Å ena sidan bär jag inte riktigt halsdukar (även om jag har en scrabble-print en jag är förståeligt förtjust i). Tryckta halsdukar behöver normalt en vanlig outfit, och du vet hur många av de jag har (inte många). Men å andra sidan: Frihet! Fontän pennor! I ljusa färger!

Så kanske jag har övergått från någon som bara syr med Liberty-tyger för att vara någon som samlar Liberty-Print * saker *. (Med lycka bara platta …)

Och jag någonsin berättade för mig att min älskling make fick mig för jul? Och att den nuvarande specificera “alltid vintertid och aldrig jul” här i Chicago, trycker du tillbaka datum då jag kan börja bära dem varje dag?

Synd jag kan inte tänka på en outfit (annat än en Halloweeny “hyllning till frihet” kostym) som kan innehålla båda dessa föremål. Idéer välkomna i kommentarerna.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Rädsla för FailureMay 1, 2008
Loafer Update! 4 juni 2009 med 81 kommentarer
Tyg Shopping i Japan: Frihet! 5 augusti 2008 med 56 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *