Inga mycket mer läskiga varningar

Kära folk, om du försökte besöka den här bloggen under de senaste 24 timmarna, kan du ha konfronterats av en gigantisk Google-varning som säger att den här webbplatsen kan skada din dator … Tyvärr hade Google Flaggad Min AD Server, Iocket.com, som en malware leverantör. (Den enda skadan är i din pocketbook genom att fresta dig med annonser från fina vintage mönstersäljare över hela webben.)

Jag är mycket ledsen för skrämningen – jag kommer att göra mitt bästa för att se till att det inte händer igen!

Om du någonsin är nyfiken på hälsan på en webbplats kan du använda Google Safe surrowsing för att kolla in det. Här är länken för klänning om dagen.

Här är en belöningsmönsterhistoria för ditt problem:

Martha: Allt hon sa var, “Håll det här, jag är perfekt tillbaka.”

Bertha: Du frågade henne inte var hon gick?

Martha: Jag ville inte pry. Hon hade bråttom.

Bertha: Vilken riktning gick hon?

Martha: Hur måste jag komma ihåg? Det var tisdag!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En LinkTastic Friday för att avsluta All LinkTastic FridaySmay 16, 2008
En snabb fredag ​​Hodge-podgeeptember 21, 2007
Ett tack Notejanuary 2, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *