Besatt av klänning

Om du inte har en kopia av denna bitbok av klänning citat av Tobi Tobias, är jag inte säker på vad du väntar på. Jag menar, om du väntar på en jätte flammande hand i himlen som pekar mot närmaste bokhandel, är det en sak. Om du bara inte har kommit till det, det är en annan. Jag föreslår att du behandlar att genom att klicka på omslagsbilden, den där till vänster.

(Jag måste säga att jag är förtjust i citatböcker i allmänhet, de är som provsmakande menyer av idéer eller collage eller kaleidoskop. Jag kan spendera timmar med dem. Jag tror att jag oergligen skulle checka ut en citatbok om Världens fantastiska motorvägar, eller flaska toppar, bara för den facetterade vyn …)

Här är citatet som verkade apt för mig idag:

Jag skulle vilja att min kappa är en dikt om mig själv, min persona, utåt och synlig presentation av min individualitet. såväl som det specifika läget såväl som material såväl som sätt som jag skulle välja kanske inte alls föreslår sig till min nästa dörrgranne. Faktum är att jag hoppas det inte. För den vackraste liksom mest mänskliga sak om mänskligheten är oändligheten av sina typer samt manifestationssätt.

Från “En kvinna examen,” Pall Shopping Center Gazette, 1884, citerad i förbrukad av klänning.

Glömt att lägga till – inte färre än fem vänliga människor tog bilder av min klänning på seminariet igår, så jag hoppas att jag ska publicera här snart!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hemliga liv av klänningar # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Dressjanuary 21, 2009
Januari: Trevlig dag för en vit vigdaugust 4, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *