Spets samt veck

klänning: Rebecca Taylor (40% rabatt!) | Skjorta: Theory | Stövlar: Stuart Weitzman | Tights: Wolford | Jacka: gammal, men liknande här såväl som just här | Läpp: Makeup permanent (#28)

< >

Enligt min Instagram såväl som Snapchat fick jag en hel del utnyttjande av denna klänning under semestern, samt använde den igen den senaste helgen. Även om det är lite kort på mig för kontoret (eftersom jag är 5’10 ”), tror jag att det skulle fungera för en hel del av er som är lite mer petite. Det är en av de lättaste, mest bekväma klänningar jag äger, liksom med den perfekta blandningen av spetsar såväl som veck, kan den snabbt användas jumper-stil med en vit Oxford skiktad under eller på egen hand till en blandad drinkfest . Större mångsidighet med den här killen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *