I Sovjet Ryssland bär Bow dig!

(gör någon individ ens ihåg de skämt?)

Nancy skickade mig länken till detta när det fortfarande var gloriously upp till försäljning på eBay (från säljaren Olive Shoppe). Den som grep det här kommer att Wang Chung ikväll, det är säkert.

Jag barn, jag barn, men bara för att jag älskar. Eller snarare brukade jag älska. Jag är säker på att jag skulle ha varit över det här (eller det skulle ha varit över mig) när det ursprungligen kom ut. Även om jag är säker på att jag skulle ha föredragit bågen att vara fluorescerande gul, och jag skulle ha accenterat med en armful av gummiarmband, utan tvekan. För att inte tala om att spela Sade “Diamond Life” eller Fixx vid full blast medan du klär dig. Jag är inte säker på att jag kunde bära något så här med ett rakt ansikte nu. (Naturligtvis, när bär jag något med ett rakt ansikte?)

Men den här klänningen, mycket mer än alla de heta rosa och svarta elektroklassen de senaste åren, har låt mig veta att jag äntligen är på den punkt där jag kan vara den person som ruefully säger att hon inte kan se på sig Retread av allt hon faktiskt hade den första gången det var populärt! Det är en milstolpe som jag är glad att nå, i själva verket. Nu om bara mitt hår skulle skynda sig och gå hela vägen. Gravitas, det handlar om gravitas …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Rant-Tastic ämne # 143: “Vad ska man bära på flygplan” 25 juni 2007
Vad jag skulle bära (om jag var en kille) den 10 juli 2008
LinkTastic Fredag: Hjälpsamhet EditionMay 30, 2008 med 41 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *