Almaic – T-tröja varumärke med kulturell identitet

Hussein Al-Baiaty är glad att dela med dig nyheterna om hans nya T-shirt varumärke Almaic, lanserade några månader tillbaka. Jag är glad att vara en del av de människor som sprider ordet om ett vältänkt, mycket noggrant väl etablerat koncept av design. T-shirts är starka kommunikationskanaler, så kreativa människor kommer på något sätt teknik det här mediet vid någon tidpunkt. Det är ett av de mest effektiva sätten att nå så många människor som möjligt om ditt meddelande.
Almaics budskap handlar om kultur, arv prospektering och möjligheter. Mannen bakom den, Hussein, kommer från Irak och växte upp i Portland, Oregon. Bor i två världar, utvecklades han så småningom till behovet av att uttrycka både den andliga och den fysiska identiteten.
I början skapade han entusiastiskt mönster på och av och kände den beroendeframkallande spänningen att se människor bära sin grafik på sina t-shirts. Hussein har studerat arkitektur, grafisk design och affärer, öppnade Hussein en skärmtrycksbutik efter avslutad högskola och lanserade t-shirtlinjen för att erbjuda ett utlopp för sitt konstverk. I grund och botten kommer det ner till att dela kunskapen och konsten som härrör från Irak. Denna kulturella belastning är det som körde Hussein för att få dig dessa t-shirts, vars koncept bäst kommer att förklaras av mannen själv:
“Begreppen kommer från olika inspirationer. Några från arv, några från den värld vi lever i. Almaic är något som mina frågor till världen – grafiken “Kampen för fred” är bara det: “Hur kämpar vi för fred?”
Alamic Tee Shirts har alla etiketter och tryckta taggar, 100% supersoft ringspinn bomull och är tillverkade i USA och skrivs ut i Portland, Oregon. Du hittar också bambu glasögon, trä iPhone täcker och snapbacks och priserna är verkligen anständigt, enligt min mening.
Här är några av mina favorit-t-shirtdesigner och förväntar dig nytt material från Almaic tidigare än din tänk, för jag är säker på att T-shirt varumärke kommer att vara runt länge. Var noga med att följa den på Facebook och Twitter, för uppdateringar!
Drop Knowledge Inte Bombdrop Kunskap Inte Bombsnorth West State of MindThe Propaganda Effect
Tid fred och få din ex flickvän tillbaka
ZP8497586RQ
ZP8497586RQ

0/5 (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *