De bästa Washable Pants for Work Outfits

Visst, vi vet alla vilka garderob som är nödvändiga för arbetande kvinnor som är tänkt att ha i sina garderober, men om du får en för första gången eller ersätter en du har slitit I marken kan det vara en smärta att hitta exakt den perfekta inkarnationen i butikerna. I “The Hunt” söker vi i butikerna efter en grundläggande artikel som varje kvinna måste ha.
Vi har inte gjort en sammanfattning av tvättbara byxor för arbete på ett tag – så jag trodde att vi skulle titta! (Om det är avgörande för dig att ha maskinvättbar garderob, kolla in vår tvättbara onsdagsfunktion på Corporettemoms eller vår sammanfattning av de bästa märkena med tvättbara arbetskläder.)
Läsare, vilka är dina favorit tvättbara byxor för arbetsutrymmen – och har du några idéer eller tricks för att ta hand om dem?
TLDR: Här är våra favoriter …
Några av våra favorit tvättbara byxor för arbetsutrymmen: en / två / tre / fem

{Relaterad: De bästa klädbyxorna för kvinnor}
Det här inlägget består av anslutna länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mycket mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!
Hur man tvättar dina tvättbara byxor
Som vi har diskuterat tidigare är det mina bästa idéer för hur man tvättar dina tvättbara byxor:
Leta efter stretch om du shoppar online. Om du vill begränsa din sökning till byxor som är tvättbara, leta efter sådana med sträcka i dem – de är nästan alltid tvättbara. (Men många onlinebeskrivningar kommer att berätta vad den rekommenderade vården är.)
Få dem skräddarsydda först efter att du har tvättat dem först. Efter den första tvätten kan det finnas lite krympning – vänta med att få dem hemmed. (Men notera att det finns massor av märken som erbjuder kortare insams för “vanliga” byxor, så du kanske inte behöver dem hemmed.)
Tvätta dem i kallt vatten hemma – och lägg dem inte i torktumlaren. Åtminstone inte så länge. Jag gillar normalt att lägga mina byxor i torktumlaren i cirka 15 minuter – det får rynkorna ut, och bara lite tid med torktumlaren gör dem mjukare. Jag tvättar alltid mina byxor på kallt, och jag använder normalt Woolite och den känsliga cykeln för mina byxor.
Häng dem upp och ner för att torka. Vikten på midjan kommer att dra byxorna spända och framgångsrikt utjämna dem. (Jag stryker nästan aldrig dem!) När du satte dem på galgen, gör ditt bästa för att hålla vecket byxorna kom med – om det inte fanns någon veck, bara sätta in inslagen snyggt.
“Dry Clean” på etiketten indikerar normalt att du kan tvätta dem (men fortsätta på din egen risk). Det stora att veta här är att “torr ren ren” betyder, ja, kemtren. Om det bara står “torr rent”, kan du normalt antingen torka dem eller tvätta dem. Din körsträcka kan variera här, men: såvida jag inte verkligen älskade paret byxor, skulle jag också ge “torra” byxor en virvel i brickan – särskilt om byxorna är helt av naturliga fibrer (en av fördelarna till olinerade byxor). Du kanske vill göra ett spot -test först.

Läsare, vilka är dina favorit tvättbara byxor för arbetsutrymmen – och har du några idéer eller tricks för att ta hand om dem?
{Relaterat: tvättbara kostymer för kvinnor}
Det här inlägget består av anslutna länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mycket mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!
De bästa tvättbara byxorna för arbetsutvecklingar
Vår General Hall of Famers visualiseras nedan:
Några av våra favorit tvättbara byxor för arbetsutrymmen: en / två / tre / fem

Hall of Famers: Nic & Zoe, Old Navy, J.Crew, Mm.Lafleur, Eileen Fisher och Betabrand
Tvättbara byxor i plusstorlekar: Nic & Zoe, Eloquii (12-28), Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, från Mercer (upp till 20W), Lands ‘End och Betabrand,
Tvättbara byxor i petite/korta storlekar: Nic & Zoe, J.Crew, Ann Taylor, Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End, Krazy Larry och Betabrand,
Tvättbara byxor i långa/höga storlekar: J.Crew, Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End och Betabrand
Tvättbara byxor i olika neutrala: J.Crew, Mm.Lafleur, Liverpool och Betabrand
Tvättbara byxor i roliga färger och tryck: Krazy Larry, Eloquii (12-28), Old Navy, av Mercer (några), Hobbs, Betabrand och Boden
Tvättbara kostymbyxor med matchande blazrar: Ann Taylor, Hobbs och Lands ‘End (tvättbar ull!); Vissa Banana Republic -kostymer är också tvättbara
Tvättbara pull-on-byxor: Nic & Zoe, Krazy Larry, Mm.lafleur, Eileen Fisher och Betabrand

{Relaterat: de bästa pull-on-byxorna för kontoret}
En närmare titt på vissa par tvättbara byxor för arbetsutrustning

Betabrand-byxor har varit i våra mest köpta roundups i många månader-de kommer i vanliga, petite, höga och plus storlekar (inklusive plus size petites, vilket kan vara svårt att hitta!) För 68 dollar. De finns i tre huvudstilar -Bootcut, rak och mager, samt några bredbens- och beskurna alternativ. Och de finns i många neutrala och roliga mättade färger.

Dessa eloquii-byxor finns i tre olika passningar för att passa din kroppstyp, är tillgängliga kort sagt, vanliga och långa insams och finns i 20+ färger och tryck i storlekar 12W-28W. Och … de är tvättbara! De är $ 79 fulla pris, men det finns ofta försäljning för 20-40% rabatt.

Om du jagar efter andra tvättbara byxor i plus-storlek, kolla in Nic & Zoe, Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, från Mercer (upp till 20W), Lands ‘End och Betabrand (upp till 3x).

Vi är alltid på jakt efter pull-on-byxor i ett stort antal storlekar, färger och tryck, så vi var psykade för att hitta Krazy Larry Pants. De kommer verkligen i massor av färger och tryck, med två insams (28 och 30) och allt för $ 108- $ 134 (i allmänhet). Här är Elizabeths recension som jämför dem med Nic & Zoe.

Jagar efter mycket mer tvättbara byxor i roliga färger och tryck? Kolla också in Old Navy, Boden, Hobbs, Eloquii (12-28), från Mercer (några) och Betabrand.

J.Crew Pants: De är en klassiker av en anledning! Byxor i deras fyra-säsongs stretchtyg är tvättbara, och de finns i vanliga, petite, plus och höga storlekar-Huzzah!

Om du jagar efter andra tvättbara byxor i höga storlekar, kolla in Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End och Betabrand.

Läsarna älskar Nic & Zoe Pants-de är pull-on-byxor så de är extra bekväma. De finns i vanliga, petite och plus storlekar på Nordström och ett gäng andra köpmän för $ 76- $ 128.

Foster Pant är en annan läsarfavorit-den finns i åtta neutrala färger, i storlekar 0p-18. (De brukade ha plus -storlekar men har drastiskt begränsat alternativen på sistone.) Byxorna är $ 245.

Som den här funktionen? Kolla in andra senaste utbetalningar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *