Category

Window Pane Coat

Window Pane Coat: BB Dakota | Jeans: Paige denim (gammal, liknande här, här och här) | T-shirt: J. Crew | Skor: SJP Collection | Väska: M2Malletier | Halsband: Gorjana | Choker: gammal men liknande här | Solglasögon: Ray-Ban

< >

Idag skulle jag vara min första dag tillbaka i NYC i början av New York Fashion Week, men jag blev slagen av den svarta pesten igår och har varit nere för räkningen – som missade min flygning igår eftermiddag eftersom jag för närvarande inte kan stå Upprätt, vilket tydligen är ett krav när man går igenom flygplatsens säkerhet. Här hoppas att jag just har blivit träffad med en 24 -timmars influensa och kan göra det i morgon eller lördag under resten av modeveckan.

Under tiden är denna avslappnade arbetskläder utseende med min favorit Jacket på Window Pane den första av några kläder som jag redan hade teat upp för att dela här medan jag reser. Jackan har en vacker drapering och är superlätt och fungerar som den perfekta topparen under våren och sommarmånaderna. Det klassiska fönsterrutetryck ser fantastiskt ut med mer formella ensembler (jag parade en liknande vinterrock med en enkel helt svart ensemble här) men ser också bra ut över jeans och en T-shirt som utformad idag. Senare på dagen stängde jag till och med ut mina klackar för att dessa favoritsneakers ska köra ärenden, och jackan är perfekt anpassad till den sportiga vibe.

OK, tillbaka till min cocktail av Dayquil och Ginger Ale …

Glad torsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *