Category

Situationen mot byxor.

ibland, när människor finner att jag väljer klänningar – det, faktiskt spenderar jag en oerhört tid som tror på klänningar – de är omedelbart misstänkta. “Vad har du mot byxor?” de frågar. “Gillar du inte byxor?”

“Nej,” Jag svarar, i lugn, jämn röst. “Jag tycker inte om byxor. Jag bär byxor mycket. Jag väljer bara kjolar såväl som klänningar, det är allt.”

De tror ofta inte på mig, i exakt samma metod att vissa veganer i hemlighet tror att människor som äter kött inte ska tycka om tofu. De kommer inte att tro på en preferens för en sak resulterar inte omedelbart i ett hat för motsatsen. De tror att en smak för Dr Pepper signalerar en Anti-MR. PIBB-programmet eller potentiellt vendetta; Att en förälskelse för färgblått innebär att du i hemlighet inte gillar orange.

Förstår du vad? Dessa tvivel kan vara rätt, sedan igår kväll började jag praktiskt taget ogillar byxor.

Kolla in det här första paret:

Omg Fug! Den tappade midjan! Pindot! De pegged benen! Skräcken!

Men då såg jag det här först, jag såg bara polka dots-jag var fascinerad! Jag nådde ut! Då är jag verkligen – såväl som jag har en se – skrikad i rädsla. Ingen, men ingen, borde bära polka-dot leggings. Det är en lag. Faktum är att tillverkning, distribution eller försäljning av Polka-Dot-leggings är olagliga i de 48 angränsande staterna, liksom extremt begränsade, i extremt minst, i Hawaii, Alaska, Puerto Rico, samt Guam.

Men åh, dagen för byxor skräck (eller, som det är likaledes, fortsatte El Dia de Pantalones de Terror) med dessa vita monstrosities:

Nu, om det inte är tillräckligt för att göra dig hösten till knäna, såväl som dina klänningar för förlåtelse, förstår jag inte vad som skulle.

Så. Min tro på min öppenhet när det gäller byxor som bär (av den bokstavliga, inte metaforiska typen) har skakats genom att se tre byxor i slutet gånger på en dag. Det måste vara ett tecken, liksom inte en bra. Om jag ser döda fåglar i morgon, eller det finns en förmörkelse, eller bra erbjudanden om människor i syra-tvättade denim bustier sundresses, förstår jag att det är så bra som jag ska göra mina planer för eschaton. Faktum är att dessa planer sannolikt kommer att innehålla en ny klänning …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Några vanliga missuppfattningar om en klänning A Dayseptember 21, 2006
International Wear En klänning Dag 2009 – Idag! 29 oktober 2009 med 83 kommentarer
Tja, jag antar att det är dags att sätta upp det här, terapril 29, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *