Jane tise mönster aka “bästa midriff någonsin”

Nora skickade mig det här, under ämnesraden “en mycket mer midriff för dig.” Jag älskar det e-postmeddelande jag får från en klänning om dagen läsare; Ämneslinjen läser aldrig “brådskande problem !!!” eller “rapport på grund av idag”. Faktum är att det finns en fantastisk brist på shout-fodral runt, för vilket jag tackar.

Hur som helst – den här klänningen, av Jane Tise för Butterk. Precis som Nora misstänkte, jag * Adore * detta midriffband. Formningen! Även om jag satsar den punkten är svår att komma ut exakt rätt. Bättre göra det i ett upptagen tryck så att några bobblar inte är så uppenbara. Jag gillar också fickorna och kragen. Ärmarna … eh, inte så mycket. Men jag har kommit att lära mig, med dig, det är min förakt för puffade ärmar (eller faktiskt av allt annat än en smidig och diskreta tar på rad) är en personlig och idiosynkratisk quirk och inte en allmän riktlinje för mänskligheten, typ av som min extrema motvilja mot bananer. (Den omedelbara och okontrollerbara mordiga raseri jag känner på att höra någon pop deras tuggummi, dock? En universell konstant.)

Hade någon av er hört av Jane Tise tidigare? Jag hade inte. Men ett par snabba googles visade sig att hon var en av grundarna av esprit, tillbaka på dagen! Och att Esprit kallades det vanliga Jane Dress Company först, som, medan söt och med den fakey-homespun känslan av de sena sextiotalet / början av sjuttiotalet, hade förmodligen inte marknadsföringen ooomph att “Esprit de Corp” hade. Eller den lilla inneboende pungen.

Och talar om marknadsföring, hur märkte jag aldrig Butterrick Tagline “The Fashion One” på sina mönster förut? Jag är rädd, det talar inte med mig (naturligtvis, trettio år efter det faktum, vilken marknadsföring av catchphrase skulle?). Det verkar lite av. “Vilket mönsterföretag föredrar du?” “Åh, du vet, butterrick – mode en.” Eftersom alla andra mönsterföretag är strikt utilitaristiska, förstås. Endast täcker och förkläden att hitta där, min vän!

(Observerade att skorna på den röda klädsversionen är mycket som de svarta jag publicerade igår? Åh, och för den person som ville ha stilnamnet, är de “Cloudey” av Steve Madden.)

Tillbaka till mönstret – det här är upp på eBay bäst nu, men jobba snabbt, eftersom auktionen löper ut på mindre än 14 timmar. Tick ​​tack!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En idealisk stormoctober 27, 2006
En liten fågel berättade för Mejune 14, 2006
Den näst sista Duro Jraugust 20, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *