Vad du ska ha med ljusblå jeans: Lär dig det från kändisar

Jeans i ljusblå är det mest mångsidiga favoritkläder i en kvinnas garderob. Från avslappnade stämningar till gatastilmode till tjejlunchar går Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja ljusblå jeans med nästan allt. Ljusfärgade jeans gör ett framsteg i mode, eftersom de ger super casual coola vibber till ditt utseende. Att styla din outfit med dessa ljusa jeans kan dock vara knepigt beroende på den snitt/stilen på denims du har valt.
[Läs också: Hur man bär grå jeans]

Förstår inte vilken färgstopp att ha på sig med ljusblå jeans? Undvik att bära någon av färgerna – neon, djup, rik och livlig. Ljus denims kommer att samordna utsökt med pastell-, neutrala, ljusa och lätta färger.
Hur man bär ljusblå jeans
Nu när färgpallen har assimilerats. Låt oss gå vidare till vad vi ska ha med ljusblå jeans. Och vilket bättre sätt att Tunisiens herrlandslag i fotboll Tröja få en idé än att få dem direkt från våra fantastiska Bollywood Divas! Läs vidare för deras stylingtips om hur du bär ljusblå jeans.

De super magra jeans ser ut
Dra bara upp dina magra lätta jeans och kasta över en avslappnad grafisk tee. Hoppa i ett par svarta sneakers så är du redo att gå! Lär dig det från Nargis, hur man rockar den coola avslappnade vibe i ditt par favorit denims. En hög ponny-svans och svarta dubbar med naken smink slutför utseendet.

Ryttarutseendet
Du kan lägga till mycket mer drama till en enkel vit V-hals topp med ljusblå denims. Enkla tweaks och tillägg kan få dig att rocka den trendiga kombinationen. Deepika Padukone med sin oomph och stil gör vardagliga ensemble arbete fab med rätt tillbehör. Till denna avslappnade tee-denim look, tillsätt ett par knälångt läderstövlar, med en diskett svart hatt, måla dina läppar ljusa och sätta på en stor ram. Voila! Du är klar att gå!

De trasiga jeans ser ut
Bär en lockande tank top med dina rippade ljusa jeans för en boho-chic, lära den från modedrottningen-Malika Arora Khan. Koppla ihop den med några vita funktionella Espadrilles -skor och kanske några coola nyanser. Lämna dina tresses öppna och sidosvept för en mer avslappnad look, för att lägga till en streck av glamour, en designer tote in livlig kan arbeta magin väl.
[Läs också: Olika sätt att bära nödställda jeans]

Crop Top Look
Bär din skördetopp PSV Eindhoven Tröja med dina ljusblå denims. Det kommer att fungera på rippade jeans också om du har ett par. Alia Bhatt lade till en fin snitt ärm långjacka för att slutföra utseendet. gör det!

Jeans med höga midja ser ut
Ta tag i ditt par jeans med hög midja och samarbeta med en vit eller pastellfärgad topp. Hela enkla sättet Shraddha Kapoor gör det är vägen att gå!

De klisterade jeans ser ut
Detta är en riktigt unik men ändå lysande DIY -idé! Sätt på funky klistermärken till dina denims och don den med en fin vit eller ljus färgad t-shirt tillsammans med en ljus jacka. Priyanka ser fantastiskt ut i turkosajackan, klistermärkta jeans och avslappnad tee! Lita på henne att komma med sådana enastående kläder.

Rocka det! jeans ser ut
Vill du spela en avslappnad rockstar -avatar med din ljusblå jeansdräkt? Gör det Sonakshis sätt. Avslappnad, cool, chic, sport den klassiska vita tee blå denimtrenden och med den sätter på några svankiga nyanser och funky färgade stövlar.
[Läs också: Hur man bär jeans med hög midja]

Dessa var förslagen “Hur man bär ljusblå jeans” direkt från Bollywood. Men här är några av de idéer vi har samlat in för ljusblå jeansdräkt. Du har alla idéer som hjälper dig att arbeta dina kläder med dina ljusblå jeans nu. Allt som ska tas om hand är färgkombinationen, för det är det som kan göra eller bryta hela utseendet. Med denna kunskap kan alla ni damer starta stil ljusblå denims direkt och det också utan obehag.
Bilder Källa: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *