Hur man utformar maxi kjol med sneakers

Hur man utformar maxi kjol med sneakers- först måste vi tacka retro modehållning, eftersom olika typer av kläder som ursprungligen ansågs gammaldags, nu kan se trendiga ut. Maxi kjolar till exempel.

Men den här gången kommer vi att gå över maxi -kjolen är kopplade kretsar sneakers avslappnad beröring. Sneakers lutar sig mot denna match någon avslappnad, lång maxi kjol mycket tjej och för feminin. I köp för att inte se formell ut, blanda maxi kjol med en beskuren T -skjorta med olika motiv. Denna kombination kommer att se mycket mer elegant ut när den kombineras med en hög midjelängd kjol. Tillsätt ett bälte eller en skinnjacka för ett djärvt intryck. Vanlig färgkjol med en mönstrad randtank? ganska elegant!

Blanda och matcha maxikjolen

Kombinera kjol med hög midja med en monterad tee -skjorta färgkontrast. Till exempel maxi kjolen blå med citrongul skjorta. Vill du blanda och matcha mycket mer vågad? Var kreativ med val av livliga färger och mönster. Använd mönstrad kjol och välj sedan de tre dominerande färgerna på motiven för att välja färg på toppar och tillbehör. Kombinera blommig kjol blå, grön och grå med en grå skjorta, diskett hatt himmelblå och grön handväska.

Se även

Mode, smycken, butik och stil
Hur man utformar unisex -smycken för modetrend 2022

Välj det perfekta materialet

Välj maxikjol med mjukt material och hösten dinglande, som chiffong. Lätt material är lätt att göra en maxikjol i kombination med en chef vad du vill. Försöker du formell blus eller tee -skjorta med en touch av bältet? Roligt och lekfullt med stiliserade blommor Motiv Tankop.

Se inspiration!

[su_slider source=”media: 1866,1865,1864,1863,1862,1861,1860,1859,1858,1857,1856,1855,1854,1853,1852″ limit=”15″ link=”attachment” width=” 700 ″ höjd = ”900 ″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *